e-Majalah Untuk Ibu Hamil

Ya!.. saya baru sahaja berjaya menyiapkan sebuah ezine untuk ibu-ibu yang sedang hamil. Ezine ini diberikan percuma kepada pelawat-pelawat yang melawati website setbersalin.com

Di dalam ezine ini, terdapat banyak tips-tips berguna untuk ibu yang sedang hamil.. antaranya:

  • Diet & Pemakanan Sewaktu Hamil
  • Info tentang saat-saat melahirkan anak
  • Perkara-perkara yang akan anda alami selepas melahirkan anak
  • Panduan Menyusukan Bayi
  • Ganguan-gauangan Kesihatan bayi
  • Senarai kelengkapan menyambut kelahiran bayi

Kepada ibu-ibu yang sedang mengandung, jangan lupa dapatkan ezine percuma ini. Ya!.. ya! saya tahu.. anda jejaka tampan yang masih bujang juga mahu kan ezine ini.. mungkin disebabkan cover ezine ini yang terlalu menawan… Oh! Oklah.. bolehlah juga dapatkannya di setbersalin.com..!!

Lawati Setbersalin.com : Set Rawatan lepas Bersalin Yang Lengkap & MURAH!!

P/s:- Kini.. saya sudah tahu, bagaimanakah caranya merawat payudara yang sedang membengkak akibat menyusukan bayi… uwuuu~~~

16 thoughts on “e-Majalah Untuk Ibu Hamil

  1. p/s : shuth… saya nak buat tuntutan MB laa… adesh. sampai ke sini saya buat tuntutan? ngeh4..

    wah… ibu hamil pulak yer… lepas bersalin, ibu hamil sekali lagi… takpe laa panduan yang berguna untuk mereka yang hamil…

  2. huhuhuh bro shuth, thank 4 d info.. byk yg ku tak tau n masih nk tau :P zass…. anyway, la ni musim bersalin lak yek? huhhuh pastu lak nanti siap dapat cuit berapa tahun? 4 tahun kan? hehehehe :)

  3. Wah! Cover ezine sangat menarik. Shuth dapat service buat eCover tu dari siapa? Atau Shuth buat sendiri?

    p/s – perkataan menarik hari ini; “Penagih Hutang”. Visit my blog for info.

  4. abdfatah>> sorri fatah.. sebenarnya saya blur dengan email2 fatah sebelum ini.

    ahib>> orang bersalin tak ikut musim.. dia sepanjang masa.. :)

    hasafi>> ho! ho!.. untuk ecover kali ini.. “i’ll do it myself”… terfikir juga nak buat servis ecover nie.. tapi… hmm.. takut tak cukup tangan pula nanti.. :)

  5. oh dan oh sekali lagi… sori jugak dari saya untuk shuth… hihiii…

    yer betul, mana ada orang beranak ikut musim. kalo kebetulan dengan musim-musim tertentu memang ada laaa…

    beranak tetap beranak walau di mana jua berada…

  6. Saya sekarang mengandung 7 bulan dan berminat untuk mendapatkan ezine ini. Tapi ada masalah selepas key-in nama & email. ‘The page could not be found” Terima kasih

  7. Saya sekarang mengandung 8 bulan dan berminat untuk mendapatkan ezine ini. Tapi ada masalah selepas key-in nama & email. ‘The page could not be found” Terima kasih

  8. minat sgt nak tau kandungan buku ni tp xleh nak link..nak tanye ckit..link pengesahan kat dalam email 2 kat mana…

  9. salam..
    hi ..
    thanks for the info (PANDUAN IBU HAMIL)..
    i dh upload, very useful to me coz i’m in the early stage now, baru 4 weeks..hehehe..thanks again=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge