Rumah Untuk Di Sewa di Kajang – Jan 2013

UPDATE TERKINI (17/1/2013) : Rumah sudah disewakan kepada penyewa!

Minggu lepas, penyewa yang menyewa rumah saya di Kajang , Selangor baru sahaja “checkout” setelah lebih 2 tahun menduduki rumah tersebut.  Kini rumah tersebut sudah kosong dan menanti penghuni yang bertuah untuk mendiaminya.

Berikut adalah maklumat mengenai rumah yang ingin disewakan tersebut.

Maklumat Rumah:

Jenis Rumah :  Apartment
Keluasan, 1,000 kaki persegi
3 Bilik 2 Bilik Air
Tingkat 4 (atas sekali, tiada lif, hanya tangga),
Lokasi:  Pangsapuri Sutera, Kajang Utama, Selangor (klik untuk lihat peta di google map)

Info Tambahan :

  • Kawasan Perumahan berpagar dan mempunyai pondok pengawal
  • 1 petak parking kereta khas
  • Berdekatan silk highway, mudah untuk ke kl, putrajaya atau serdang.
  • Ada bas khas dari kawasan perumahan ke stesyen komuter kajang
  • Berdekatan kawasan kedai, kedai perabot, kedai makan, kedai runcit, 7 elevan dan lain-lain
  • Kawasan perumahan, 95% melayu

Gambar :

(klik pada gambar untuk besar)

Kawasan Perumahan

Kawasan Perumahan

Pondok Keselamatan

Pondok Keselamatan

Dalam Rumah

Dalam Rumah

Dari Dalam Rumah

Dari Dalam Rumah

Pandangan Dari Luar

Pandangan Block

Pintu Rumah

Pintu Rumah

Makluman Bayaran:

1) Bayaran Permulaan (Sekali Bayaran):

  • Deposit Sebulan, RM600
  • Sewa Bulan Pertama, RM600
  • Deposit Air & Elektrik, RM300

Jumlah keseluruhan bayaran permulaan : RM1,500

2) Sewa Bulanan, RM600, dibayar pada setiap awal bulan.

3) Bil Pembentungan, RM8 sebulan, dibayar setiap 6 bulan

Hubungi :

Sebarang pertanyaan, boleh ditinggalkan di ruangan komen. Jika berminat dan ingin melawat rumah, sila hubungi saya di 012-3655 625. Keutamaan diberikan kepada lelaki @ wanita bujang yang bekerja.

Reblog this post [with Zemanta]

69 thoughts on “Rumah Untuk Di Sewa di Kajang – Jan 2013

  1. salam,,,shuth.nak cari umah area bangi,saya mengundang shuth n kengkawan ke majlis kahwin saya pada 01 mac 2009 nie di port dickson n9,,sapa yg dekat ngan sungai raya 2 datang la.

  2. salam… saya nk cari rumah untuk disewa la, kalau ade rezeki & jodoh nak kahwin hujung tahun ni. so, nak cari rumah untuk duduk bila dah kahwin nanti la. kalau boleh nk cari kat area bangi @ serdang. kalau ade maklumat boleh tolong info, TQ.

  3. Salam,
    kami bercadang nak cari sewa rumah pada Januari 2010…
    Ada sesiapa yang bolah bagi info
    Place: Area Cheras (Bandar Tun Razak)
    Type: Rumah Flat @ sewaktu denganye

  4. salam suhaimy,

    saya mencari rumah/flat/apatment untuk disewa, kemasukan January 2010… kawasan yang dikehendaki bangsar,bangsar south, kerinchi, bukit angkasa or sekitar . rate dalam rm400-rm550… for family… kalu en. suhaimy leh tolong…. thanks

  5. salam en suhaimy,sori sy jarang cek emel, tu sebab emel en suhaimy minta sy carikan penyewa tu tak berbalas sehingga en suhaimydpt cari org baru.anymway,sekarang ni saya berminat nk cari rumah sewa pula.tapi sekitar bukit mahkota dan nilai.nk minta en suhaimy mybe ade rakan-rakan yg mencari penyewa,boleh hubungi sy-017-2385887.tq

  6. salam saya mahasiswa dari Brunei ingin mencari rumah sewa berhampiran dengan Universiti Putra Malaysia bagi melanjutkan pelajaran di sana pada bulan julai 2011..bantuan anda sangat dihargai terima kasih..

  7. Salam Remi,

    Saya ada rumah untuk disewa di area kajang, dekat giant
    rumah sedia untuk dimasuki Mei 2011. Harga sewa boleh runding.
    Boleh hubungi saya di 019-2590042. TQ :)

  8. Salam shuth..kalu ada kengkawan yang ingin bercuti ke LANGKAWI untuk honeymoon ke atau bersama family..tolong bgtau yer saya ada bilik sewa murah,selesa, aircond..harga hanya RM55/hari..leh lihat di sini..(www.langkawibiliksewamurah.portalpilihan.com) atau hubungi saya 012-4252249..ada tawaran istimewa untuk shuth juga..TQ

  9. salam en. suhaimy,

    saya mencari flat/apatment untuk disewa, kemasukan Julai/ Ogos 2013…Sekitar kawasan taman sutera, kajang,bangi, serdang, or sekitar . rate dalam rm400-rm650…kalu en. suhaimy leh tolong…. thanks

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge